0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Werken bij Van Norel Bouwgroep

Het uitgangspunt voor werken bij Van Norel Bouwgroep is: met plezier samen resultaten boeken. Een goede, open sfeer en korte lijnen binnen onze organisatie vormen hiervoor de basis.

We kennen binnen Bouwbedrijf van Norel verschillende afdelingen: projectontwikkeling, calculatie, inkoop, projectleiding, werkvoorbereiding, uitvoering, materieeldienst, (timmer)werkplaats en project-/financiële administratie.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Wil je graag bij ons werken maar vind je op dit moment geen (passende) vacature, stuur ons dan een open sollicitatie met je cv + motivatie. Dit kan met behulp van het contactformulier op deze pagina.

Stage lopen bij Van Norel Bouwgroep

Bij Van Norel Bouwgroep zijn altijd stagiairs actief, zowel op MBO- als op HBO-niveau. Voor technische, administratieve en commerciële richtingen hebben wij regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij een gerenommeerd bouwbedrijf en ben je enthousiast en pro-actief, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0578 615 311, stuur een e-mail naar contact@vannorel.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vacatures

Wij zijn op zoek naar energieke collega’s voor de volgende functies:

  • Planvoorbereider; bekijk hier de uitgebreide vacaturetekst en hier de functieomschrijving
  • Allround timmerman; bekijk hier de uitgebreide vacaturetekst
  • Meewerkend voorman Bouwservice; bekijk hier de uitgebreide vacaturetekst

Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van: allround uitvoerder (fulltime).

Voor deze functies kun je contact opnemen met Ted van ’t Erve (technisch directeur) via werkenbij@vannorel.nl.