0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Geschiedenis

In 1947 heeft Hans van Norel sr. zijn aannemersbedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met het realiseren van uiteenlopende bouwwerkzaamheden vestigde hij de naam van Bouwbedrijf van Norel in de regio. In 1980 heeft zijn zoon Jan het bedrijf overgenomen die het bedrijf, mede door uitgebreide kansen in de markt, uitbouwde tot een respectabele bouwonderneming. Sinds 2000 heeft Hans van Norel jr., de derde generatie, de algehele leiding en mogen we anno 2023 stellen dat Van Norel Bouwgroep een vaste positie heeft verworven in de bouwwereld van Oost en Midden Nederland.

Onderneming

Van Norel Bouwgroep richt zich op het ontwikkelen, uitvoeren, beheren en onderhouden van bouwprojecten op het gebied van wonen, zorg, werken, recreëren en industrie. Opdrachten komen voort uit design&build, bouwteam en (Europese) aanbesteding. De markt wordt over de gehele breedte bediend. Van grootschalige utiliteit en projecten met een multifunctioneel karakter tot de particuliere opdrachtgever voor nieuwbouw, verbouw, restauratie of onderhoud.
In het aan Van Norel Bouwgroep gelieerde De Haag b.v. worden uiteenlopende projectontwikkelingsactiviteiten ontplooid.

Van Norel Bouwgroep wil een veelzijdige en flexibele partner zijn en beschikt over gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering. U heeft uw ideeën, plannen, wensen en dromen, wij combineren die graag met onze kennis, vakmanschap en ervaring. Het ontzorgen van onze opdrachtgever, ook in traditionele contractvormen, is ons speerpunt.

Organisatie

Binnen Van Norel Bouwgroep onderscheiden we de volgende operationele werkmaatschappijen:

  • Bouwbedrijf van Norel b.v. in Epe, voor grootschalige (multifunctionele) bouwprojecten
  • Bouwbedrijf van Norel de Heer b.v. in Harderwijk, voor grootschalige projecten tot particulier gebonden (klein)bouwprojecten
  • Van Norel Bouwservice, onderdeel van Bouwbedrijf van Norel b.v. in Epe, voor alle voorkomende, veelal, particulier gebonden bouwprojecten en onderhoud
  • De Haag b.v. voor projectontwikkelings-activiteiten.

Deze ondernemingen positioneren zich als zelfstandige vennootschappen en contractpartijen in de markt.