0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Een bouwtraject – klein of groot – is complex;
geef het in vertrouwde handen van ons familiebedrijf 

Woningbouw

Utiliteit

Wat opdrachtgevers zeggen ……

Samen met de Van Norel Bouwgroep hebben wij één van de mooiste projecten van Nederland gerealiseerd: Florin Epe. 25 luxe appartementen met lounge op een schitterende locatie in Epe. De hoge kwaliteit die wij voorstaan bleek bij Van Norel in goede handen. Zowel tijdens de voorbereiding, de realisatie als de uiteindelijke oplevering hebben wij gemerkt dat Van Norel afspraken nakomt, zorgvuldig en netjes bouwt met oog voor de details en proactief meedenkt met hun opdrachtgever. Daarnaast verliep de communicatie met de medewerkers soepel en prettig. Wij kunnen de Van Norel Bouwgroep van harte aanbevelen.

Ernst Takkenberg
algemeen directeur

De samenwerking met de medewerkers van Van Norel verliep prima, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van het renovatieproject van 48 woningen in de Zeebuurt in Harderwijk. De wijze van aanpak gaf weinig overlast en de uitvoeringstijd van ongeveer 3 maanden per woning verliep volgens afspraak. Het resultaat mag er zijn, mooie woningen zowel binnen als buiten met een historische uitstraling. Er is een goede basis gelegd voor verdere samenwerking.

Rob Diender
Projectleider Vastgoed UWOON

Afspraken zijn helder en stipt nagekomen. De sociale betrokkenheid was groot. We hadden minimale overlast van werkzaamheden en uitvoerenden. Oog voor details. De projectleider heeft iets goeds achtergelaten.

A.J. Hörst

In de offerte werd duidelijk per onderdeel aangegeven waar het werk uit bestond. De werkzaamheden startten op de aangegeven datum  en de projectleider had wekelijks contact met ons over de voortgang. We konden tijdens de bouw nog enkele wijzigingen laten aanbrengen. Het contact met de projectleider en medewerkers van Van Norel verliep plezierig. Binnen de gestelde termijn werd het project opgeleverd en het minderwerk werd keurig verrekend. Enkele punten die na de oplevering nog problemen gaven, werden prima opgelost.

H. Wimmers

Vanaf offerteproces heldere communicatie. Duidelijke afspraken en goed werk. Problemen werden vakkundig opgelost. Voor mij was het een hele prettige ervaring om met vakmensen te werken. Aardig personeel. Tot en met de oplevering prettig gewerkt.

E. Bakker

Het bouwbedrijf snapt wat wij willen en heeft veel ervaring met het transformeren van bestaand vastgoed. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit project een groot succes wordt.

A. Drent
Veluwse Opstallen Combinatie

Het bouwbedrijf snapt wat wij willen en heeft veel ervaring met het transformeren van bestaand vastgoed. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit project een groot succes wordt.

A. Drent
Veluwse Opstallen Combinatie

Wij zijn uitermate tevreden met het behaalde resultaat. We wonen er nu een aantal maanden met heel veel plezier en ervaren veel woongenot. Wat we heel prettig vonden waren  de korte lijnen met de uitvoerder en het kantoorpersoneel tijdens de bouw. Tevens vonden we het fijn dat er met ons werd meegedacht en dat we veel adviezen kregen. We konden ‘leunen’ op jullie expertise! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Fam. Bisschop

Jaap ten Haaf MRE; ‘de oplevering met de aannemer Van Norel bouwgroep en MULDER INSTALLATIE-TECHNIEK was oprecht een ‘feestje’. Er waren nauwelijks opleverpunten te noteren en door eerder al een vooroplevering te laten plaatsvinden was de oplevering slechts een formaliteit. Met alle betrokken partijen en partners hebben we er echt iets moois van gemaakt. Het enthousiasme onder de nieuwe huurders is groot. Zij wonen in een bijzonder complex op een evenzo bijzondere locatie’.

J. ten Haaf

Recente projecten

Nieuwbouw International School Almere

Nieuwbouw 13 appartementen Isendoorn Vaassen

Nieuwbouw 40 zorgappartementen Noordzijde Emmeloord

Nieuwbouw 17 appartementen De Koninginnen Epe