0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Nieuwbouw vriesopslag en kokerij Remkes Epe

Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes is deze nieuwbouw gerealiseerd.  Het project is onder de internationale standaard BREEAM-NL Outstanding gebouwd oftewel zeer duurzaam. Met BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling.

De pasteurisatie/kokerij beslaat 4.400 m2, de vriesopslag 3.800 m2 en de expeditieruimte 2.400 m2.

Remkes Food Products richt zich op het koken en verder verwerken van kippenvlees. Door dit proces zelf uit te voeren wordt er invulling gegeven aan verdere integratie van activiteiten in de productieketen. Dit sluit aan bij het kwaliteitsdenken binnen de Remkes-organisatie.

Voor een virtuele route klik op onderstaande link:

https://differ360.com/tour/remkes/index.htm 

Details
plaats Epe
jaar 2021
architect M.M.Hoogendoorn Ontwerp en Bouwburo BV
opdrachtgever Remkes Epe