0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Nieuwbouw villa-appartementen Florin Epe

Opdrachtgever Ernst Takkenberg (algemeen directeur) van Holland Huis:

‘Samen met de Van Norel Bouwgroep hebben wij één van de mooiste projecten van Nederland gerealiseerd: Florin Epe. 25 luxe appartementen met lounge op een schitterende locatie in Epe. De hoge kwaliteit die wij voorstaan bleek bij Van Norel in goede handen. Zowel tijdens de voorbereiding, de realisatie als de uiteindelijke oplevering hebben wij gemerkt dat Van Norel afspraken nakomt, zorgvuldig en netjes bouwt met oog voor de details en proactief meedenkt met hun opdrachtgever. Daarnaast verliep de communicatie met de medewerkers soepel en prettig. Wij kunnen de Van Norel Bouwgroep van harte aanbevelen.’

Op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Julianalaan in Epe zijn twee luxueuze, charmante en duurzame appartementen verrezen.

De villa’s zijn gebouwd op loopafstand van het centrum van Epe en grenzen aan het Dr. Loeffpark. Het ontwerp van de villa’s sluit zeer goed op de bebouwing in de directe omgeving. Het doet oude tijden herleven maar tegelijkertijd ademt het eigentijdse luxe die is omringt door een fraaie landschapstuin.

Florin bestaat uit twee authentieke en eigentijdse villa’s: de villa gelegen aan de Hoofdstraat omvat 2 penthouses en 12 driekamerappartementen. De appartementen beschikken over een balkon en zijn verdeeld over drie verdiepingen die met behulp van een lift te bereiken zijn. In het souterrain bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.

De villa gelegen aan de Prinses Julianalaan herbergt 11 driekamerappartementen en de lounge. De woonlagen zijn via een lift bereikbaar en ook hier bevinden bergingen en parkeerplaatsen zich in het souterrain.

 

Details
plaats Epe
jaar 2019
ontwerp Geesink Weusten Architecten, Arnhem
opdrachtgever Holland Huis