0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Op 30 juni is het nieuwe schoolgebouw DrieKansen feestelijk geopend door Jack Kwakkel samen met zijn leerlingen, na een welkomstwoord door Jan Lindemulder, bestuurder van EduCare. In de school wordt op een unieke manier onderwijs in samenwerking met zorg gegeven op het terrein van ’s Heeren Loo in Ermelo. Als Van Norel Bouwgroep kijken we terug op een prettige samenwerking binnen het bouwteam en zijn we trots op het prachtige resultaat!

opdrachtgever : Stichting EduCare – Ermelo
directie : Versluisgroep B.V. – Sassenheim
architect : SVP Architectuur en Stedenbouw – Amersfoort
installatie-adviseur : Overdevest Adviseurs – Den Haag
constructeur : Van Rossem Raadgevende Ingenieurs B.V. – Utrecht
aannemer : Van Norel Bouwgroep – Epe
E&W-installateur : Batenburg Installatietechniek – Twello