0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

Van Norel wint… en ontwerpt en bouwt International School Almere. Wij gaan samen met architectenbureau cepezed en ITN Installatietechniek de nieuwe International School Almere (ISA) tot stand brengen.

Het team waarmee wij de Design & Build-aanbesteding, uitgeschreven door de Gemeente Almere, hebben gewonnen, bestaat uit:
installateur ITN Installatietechniek B.V.
architect cepezed
installatieadviseur Huisman en Van Muijen
landschapsarchitect Buro Sant en Co Landschapsarchitectuur
interieurarchitect cepezed
bouwfysisch adviseur LBP|Sight
constructeur Pieters Bouwtechniek
Het nieuwe schoolcomplex komt in de groene omgeving van het Annapark en biedt onderdak aan zowel de International Primary School voor basisonderwijs als de International School voor voortgezet onderwijs.
Wij werken momenteel aan de verdere uitwerking van het ingediende schetsontwerp. De bouw start naar verwachting in het najaar van 2021. De bedoeling is dat de leerlingen en docenten het pand in het voorjaar van 2023 kunnen betrekken.