0578 - 615 311 contact@vannorel.nl

 Op maandag 14 september vond de ondertekening van de bouwteamovereenkomst plaats voor de nieuwbouw van de DrieKansen school in Ermelo. De aftrap van dit prachtige project werd gevierd met taart waarop de bouwteampartners rondom een impressie van de school afgedrukt waren. De nieuwbouw van de school vindt plaats op het terrein van ’s Heeren Loo. Deze locatie is gericht op leerlingen van 4 tot 20 jaar met een speciale zorgvraag rondom gedrag. Oplevering van het gebouw is gepland in het voorjaar van 2022. We hopen dat ook in het nieuwe gebouw iedere leerling binnen de eigen mogelijkheden tot bloei komt!

@educare @gemeenteermelo @versluisgroep @svparchitecten @overdevestadviseurs @vanrossumbv @vandalen-installatie @vannorel

#Bouweniseenfeest #Samendeschouderseronder