Direct contact: 0578 - 615 311

 

Zwem- en sportcentrum De Koekoek

n Vaassen is de nieuwbouw van zwem- en sportcentrum De Koekoek gerealiseerd.

De Koekoek omvat een CO2 neutraal zwembad met wedstrijdbad en tribune, recreatiebad, stoombaden en een bad voor speciale doelgroepen met in hoogte verstelbare vloer.  Dit laatste is vooral van belang voor het Therapie- en Fysiosportcentrum,  huurder van de bovenverdieping,  wanneer zij mensen helpt met gezondheidsproblemen of lichamelijke beperkingen.

De sporthal heeft NOC*NSF afmetingen met tribune en deelbare wanden. Hierdoor is de sporthal door verschillende sportverenigingen of schoolklassen tegelijkertijd te gebruiken.

Opvallend detail is de houtgestookte ketel in de kelder die wordt voorzien van snoeiafval uit de Gemeente Epe.

Details:
Plaats: Vaassen
Jaar: 2013
Bvo in m2: 5.285
Architect: Wind Architecten Adviseurs, Drachten
Opdrachtgever: Stichting Sportcentrum De Koekoek

Foto gallerij: