Direct contact: 0578 - 615 311

 

Woning Vaassen

Aan de rand van Vaassen hebben we achter het bestaande huis, dat werd bewoond tijdens de bouwwerkzaamheden, een mooie nieuwe woning gebouwd.

Op de locatie is een aantal oude bijgebouwen gesloopt en de oorspronkelijke woning is het bijgebouw geworden.

Het nieuwe woonhuis is volledig onderkelderd. De begane grond heeft met name naar het grote achterterrein, met uitzicht op een grote bloementuin en reeën uit het bos, een zeer open karakter met grote schuifpuien. Ook de woon- en werkruimte zijn voorzien van grote schuifwanden. Hierdoor is een natuurlijke overgang van buiten naar binnen gecreëerd.

Het woonhuis heeft grote dakoverstekken gekregen als natuurlijke zonwering en is zeer duurzaam en energiezuinig.

Details:
Plaats: Vaassen
Jaar: 2015
Bvo in m2:
Architect: Van de Poel Architecten, Epe
Opdrachtgever: Particulier