Direct contact: 0578 - 615 311

 

Nieuwbouw vriesopslag en kokerij Remkes Epe

Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes wordt deze nieuwbouw gerealiseerd.  Het project wordt onder de internationale standaard BREEAM-NL Outstanding gebouwd oftewel zeer duurzaam. Met BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling.

De pasteurisatie/kokerij beslaat 4.400 m2, de vriesopslag 3.800 m2 en de expeditieruimte 2.400 m2

Remkes Food Products richt zich op het koken en verder verwerken van kippenvlees. Door dit proces zelf uit te voeren wordt er invulling gegeven aan verdere integratie van activiteiten in de productieketen. Dit sluit aan bij het kwaliteitsdenken binnen de Remkes-organisatie.

 

 

Details:  
Plaats:  Epe
Jaar:  in uitvoering
Bvo in m2:  13.000
Ontwerp:  M.H. Hoogenboom Ontwerp en Bouwburo BV 
Opdrachtgever: Remkes Epe