Direct contact: 0578 - 615 311

 

VMI Group Epe

VMI Group Epe is producent van machines voor de blik, rubber, rubberbanden en wattenpads industrie. Op het terrein met ca. 30.000m2 aan productiehallen en kantoorgebouwen, is bovenop de bestaande hal 5 de nieuwbouw van een kantoor voor engineers gerealiseerd.

Het nieuwe kantoor is voorzien van een computervloer, een speciale vloer op pootjes waaronder de bekabeling wordt geleid. Voordeel van deze vloer is de mogelijkheid het kantoor flexibel in te richten.

Voor verwarming en koeling is een BaOpt systeem toegepast. Een luchtbehandelingssysteem met als voordeel dat toegevoerde lucht en de lucht in de ruimte perfect worden gemengd. Warmte onder het plafond of koude op de vloer behoort hierbij tot het verleden. De hele ruimte heeft dezelfde luchtkwaliteit en temperatuur, waardoor er geen koude luchtstromingen zijn, dus geen tocht.

Op 20 maart 2015 heeft de oplevering plaatsgevonden. Naast een feestelijk ontbijt hebben alle betrokkenen een fotoboekje gekregen als aandenken aan het zeer geslaagde bouwproces.

Details:
Plaats: Epe
Jaar: 2014
Bvo in m2: 3.224
Architect: Van de Poel Architecten, Epe
Opdrachtgever: VMI Group

Foto gallerij: