Direct contact: 0578 - 615 311

 

Transformatie Het Pakhuis Deventer

In Deventer is een voormalig pakhuis aan de Bokkingshang getransformeerd tot vier ruime woningen verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond is ruimte voor een commerciële invulling gecreëerd.

De Bokkingshang is gelegen naast de oprit naar de Wilhelminabrug. De plek was oorspronkelijk een havenkade waar haring werd opgehangen om gerookt te worden tot bokking; vandaar de naam. Mogelijk dat in de toekomst deze haven in enige vorm wordt teruggebracht, wat de aantrekkelijkheid van deze locatie nog verder zou vergroten.

Op de website van Studio Groen+Schild architectuur zijn meerdere foto's te bekijken.

 

Details:
Plaats: Deventer
Jaar: 2014
Bvo in m2:  500
Architect:  Studio Groen+Schild|Deventer
Opdrachtgever: NV Wonen Boven Winkels/gemeente Deventer