Direct contact: 0578 - 615 311

 

Sporthal De Linde Hoenderloo

In opdracht van de gemeente Apeldoorn is voor De Hoenderloo Groep een nieuwe sporthal gerealiseerd van circa 1.500 m2 op eigen terrein.

Het dak van de sporthal is voorzien van 300 m2 PV-panelen. De buitenwanden zijn bekleed met lariks balken zodat de De Linde goed aansluit bij de bosrijke omgeving waarin de hal zich bevindt.

De sporthal is deelbaar, omvat douches, kleedkamers en een toestellenberging en heeft een multifunctionele ruimte. In de uren dat De Hoenderloo Groep er geen gebruik van maakt, is de accommodatie te huur voor verenigingen en particulieren uit het dorp Hoenderloo. Zo biedt de nieuwe hal volop kansen voor verbinding en samenwerking met het dorp en externe partners.

Details:
Plaats: Hoenderloo
Jaar: 2016
Bvo in m2: 1.533
Architect: LKSVDD architecten, Enschede
Opdrachtgever: Gemeente Apeldoorn