Direct contact: 0578 - 615 311

 

Scholencluster Laan van Gildestein Nieuw Vennep

In Nieuw-Vennep hebben wij de renovatie en uitbreiding van het scholencluster Laan van Gildestein gerealiseerd. Het scholencluster omvat de basisscholen Bommelstein, 't Joppe en De Ark met in totaal ongeveer 1.600 leerlingen.

Het in 1997 gebouwde cluster was aan een grondige opknapbeurt toe. Op  twee verschillende plaatsen in het gebouw van 5.350m2 bruto vloeroppervlak zijn liftinstallaties geplaatst. Alle drie de scholen hebben een aula gekregen waarvan de houtskelet wanden zijn voorzien van minerale wol als isolatiemateriaal. De sedum dakbedekking is vervangen door een isolerende lichtgrijze bedekking. De gehele school is voorzien van zonwerende beglazing en de voorheen houten buitengevels bestaan nu uit Eternit beplating.

De drie basisscholen bleven tijdens de werkzaamheden in gebruik. Hierdoor kende het project verschillende bouwfasen waardoor wij veel aandacht hebben besteed aan een passende en veilige logistieke organisatie.

Details:
Plaats: Nieuw Vennep
Jaar: 2015
Bvo in m2: 5.350
Architect: Architectuurbureau Sluijmer en van Leeuwen, Utrecht
Opdrachtgever: Gemeente Haarlemmermeer

Foto gallerij: