Direct contact: 0578 - 615 311

 

Renovatie woning Apeldoorn

In opdracht van een particulier is een jarenvijftig woning in de mooie wijk Berg en Bos in Apeldoorn volledig gestript en gerenoveerd.

De woning had veel achterstallig onderhoud. Nieuwe dakbedekking, vervanging van alle installaties, nieuwe vloeren en wanden en schilder- en stucwerk behoorden onder andere tot de opdracht. Ook is de indeling van de woning aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Een slaapkamer met badkamer op de begane grond, een woonkeuken en nieuwe badkamer op de verdieping hebben gezorgd voor een comfortabele woning op een prachtige plek in het bosrijke Apeldoorn.

Reactie opdrachtgever: " In het najaar van 2014 heb ik een huis gekocht dat volledig gerenoveerd diende te worden. Een nieuw dak, nieuwe bedrading, badkamers, keuken etcetc.  Daarvoor was echter slechts een periode van 3 maanden beschikbaar.  Ik heb in het verleden een paar keer met aannemers van doen gehad en meestal betrof dat kleinere of bescheiden verbouwingen of aanpassingen. Een volledige renovatie was dan ook een avontuur. Na een voorselectie is uiteindelijk voor Van Norel Bouwgroep gekozen. Dit is gedaan op basis van de totaalindruk die ik van Van Norel had na bestudering en bespreking van de volledige offerte.  Deze gaf mij een goed gevoel bij de organisatie van Norel; de staf kwam zeer professioneel en degelijk over.  De werkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en ik moet zeggen dat ik buitengewoon tevreden ben. Natuurlijk waren er wat kleine probleempjes maar deze zijn tot volle tevredenheid verholpen.  Het personeel was zeer attent en er is keurig gewerkt. Dank aan allen die hebben gewerkt aan de verbouwing van mijn huis in Apeldoorn".

Details:
Plaats: Apeldoorn
Jaar: 2015
Bvo in m2:
Architect:
Opdrachtgever: Particulier

Foto gallerij: