Direct contact: 0578 - 615 311

 

Renovatie gymzaal Constantijn Huygenslaan, Harderwijk

De gymzaal wordt gebruikt door diverse scholen en (sport)verenigingen en dateert uit de jaren '60.  Sindsdien heeft de zaal geen grote wijzigingen of onderhoud aan de gevels gehad. 

De renovatie omvatte grotendeels het vervangen van de bestaande kozijnen, het verwijderen van asbest, het verbeteren van de isolatie, ventilatie en akoestiek en het het aanbrengen van daglicht. Het dakwerk is door derden uitgevoerd waarbij het dak voorzien is van zonnepanelen. Een aantal jaren geleden zijn de kleedruimtes volledig gerenoveerd.

Kortom, na deze laatste renovatie is de gymzaal weer helemaal van deze tijd!

Details:  
Plaats: Harderwijk
Jaar: 2019
Bvo in m2: 500
Architect: Kooij & Dekker Ingenieursbureau, Harderwijk
Opdrachtgever: Gemeente Harderwijk-Meerinzicht