Direct contact: 0578 - 615 311

 

GGD Noord- en Oost-Gelderland Warnsveld

Het project betreft een grondige renovatie van het voormalige gemeentehuis in Warnsveld.

Voordat de medewerkers hun intrek in het nieuwe kantoorpand voor de GGD Noord- en Oost-Gelderland konden nemen, is het complete interieur van het gebouw gestript, zijn plafonds verwijderd en systeemwanden gesloopt. In de constructieve vloeren en daken zijn sparingen gemaakt voor de luchtbehandelingsinstallaties.

Tijdens de opbouwfase is de indeling compleet aangepast.  Het sanitair is intact gebleven, maar uitgebreid met een nieuwe doucheruimte. De mooie centrale hal is voorzien van een epoxy gietvloer. De rode draad bij dit project is de lean planning geweest. Door een goede afstemming van alle werkzaamheden werd een vlotte voortgang geborgd.

GGD Warnsveld; directievoerder, Robert Hoekstra, Saltos:  “Het belangrijkste van lean plannen is elkaar leren kennen. De toezegging die wij van Van Norel hebben gekregen over het bouwproces, de verlangde kwaliteit en de planning hebben zij meer dan waargemaakt. De coördinatie en de bouw verliepen uitstekend. De communicatielijnen waren kort, er werd daadkrachtig opgetreden én we hebben veel gelachen. We zijn meer dan tevreden!”

Details:
Plaats: Warnsveld
Jaar: 2015
Bvo in m2: 2.350
Architect: Studio Groen+Schild, Deventer
Opdrachtgever: GGD Noord- en Oost-Gelderland