Direct contact: 0578 - 615 311

 

Gemeentehuis Neder-Betuwe Opheusden

In opdracht van de gemeente is het het gemeentehuis Neder-Betuwe in Opheusden gerenoveerd en uitgebreid.

In de verbouwde monumentale oudbouw zijn de werkkamers van de burgemeester en de drie wethouders. In de westvleugel bevindt zich de hoofdingang en de nieuwe loketten met spreekkamers voor publiekszaken. De centrale hal is vormgegeven als ontmoetingsplein.

In de nieuwbouw is een grote zaal die dienst doet als trouwzaal en als raadszaal. Daarnaast bevinden zich in dit nieuwe gedeelte, over twee verdiepingen verdeeld, fractiekamers, de lunchruimte en de werkruimten voor de medewerkers.

Onder de nieuwbouw is een halfverdiepte parkeerkelder gerealiseerd die ruimte biedt aan veertig auto's.

Details:
Plaats: Opheusden
Jaar: 2012
Bvo in m2: 4.500
Architect: BAS Achitectuur B.V., Veghel
Opdrachtgever: Gemeente Neder-Betuwe

Foto gallerij: