Direct contact: 0578 - 615 311

 

Renovatie/transformatie Gemeentehuis Harderwijk

Het gemeentehuis Harderwijk was toe aan een grondige upgrading van het interieur. Naast de bouwkundige renovatie is een forse verduurzamingsstap gezet: extra isolatie, nieuwe installatietechniek, triple glas, volledige LED-verlichting, koudebruggen zijn opgelost, zonnepanelen op het dak, etc.

In de publiekshal is een 'plaza' gecreëerd; een centraal ontmoetingspunt waar diverse functies samenkomen. Bepaalde ruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken voor tentoonstellingen.

Op de eerste en tweede verdieping zijn de werkomgevingen gepositioneerd. Deze zijn door middel van een vide verbonden met de publiekshal en de plaza.

Het Huis van de Stad is van energielabel E naar A gegaan; een prachtig resultaat voor een gebouw uit 1982!

Details:
Plaats: Harderwijk
Jaar: 2017
Bvo in m2: 8.000
Architect: ZENBER Architecten, Amsterdam
Opdrachtgever: Gemeente Harderwijk