Direct contact: 0578 - 615 311

 

Uitbreiding Daniël de Brouwerschool

Op het landgoed de Lathmer in Wilp biedt Zozijn huisvesting en dagbesteding aan mensen met een beperking. De Daniël de Brouwerschool biedt sinds de jaren 70 van de vorige eeuw onderwijs aan mensen die woonachtig zijn op de Lathmer maar ook aan mensen uit de regio.

Het bestaande gymlokaal was sterk verouderd. Daarom is de bestaande school uitgebreid met een nieuwe gymzaal en is de bestaande oude gymzaal verbouwd tot praktijklokalen.

Met de ingrepen is ook de mogelijkheid ontstaan meer eenheid te genereren in het in de loop der tijd nogal versnipperde gevelbeeld.

Het project is samen met het constructieve en installatietechnische ontwerp geheel uitgewerkt in 3D Revit.

 

Details:
Plaats: Wilp
Jaar: 2018
Bvo in m2:
Architect: Rik Lagerwaard Architecten BNA, Amersfoort
Opdrachtgever: Stichting Zozijn Daniël de Brouwerschool, Wilp