Direct contact: 0578 - 615 311

 

Clubhuis hockeyclub Zwolle

De nieuwbouw betreft het clubhuis voor hockeyclub Zwolle met acht kleedkamers, een scheidsrechterruimte, een coachruimte, een ruimte voor fysiotherapie, toiletunits, opslagruimtes voor hockeymaterialen en horeca, twee vergaderzalen (waar door de week ook een huiswerkinstituut is gevestigd), een professionele keuken en een royale bar.

Bij de bouw van het clubhuis zijn verschillende duurzame innovaties toegepast:

  • Een sedumdak voorzien van zonnecollectoren
  • vloerverwarming voor een lagere ruimte temperatuur
  • goede isolatie
  • energiezuinige verlichting werkend op sensoren
  • Luchtbehandelingskast met warmte terugwinning
  • De veldverlichting rondom de hockeyvelden is aangesloten op het clubhuis en volledig uitgevoerd in LED verlichting.
Details:
Plaats: Zwolle
Jaar: 2012
Bvo in m2: 950
Architect: De Bruin Architecten bv BNA, Zwolle
Opdrachtgever: Hockeyclub Zwolle