Direct contact: 0578 - 615 311

 

Basisschool Groen van Prinsterer Voorburg

In opdracht van Stichting Lucas Onderwijs hebben we basisschool Groen van Prinsterer in Voorburg  grootschalig gerenoveerd en uitgebreid.

Op de plek van de voormalig gymzaal is er nieuw gebouwd en deze nieuwbouw heeft in de kelder een sportzaal en aula met tribunetrap. Deze trap leidt naar de begane grond waar zich de kinderopvang en de teamkamer bevinden.

De veertien leslokalen, kantoren en technische ruimtes bevinden zich op de eerste verdieping.

De bestaande bouw werd flink gerenoveerd met nieuwe droogbouwvloeren met vloerverwarming, geïsoleerde voorzetwanden en dito houten kap.

Deze school is klaar voor de toekomst.

Details:
Plaats: Voorburg
Jaar: 2016
Bvo in m2: 2.490
Architect: DMV Architecten, Kerkrade
Opdrachtgever: Stichting Lucas Onderwijs