NEN-EN-ISO9001, VCA** en FSC®-CoC en Keurhout-CoC gecertificeerde zorgsysteem

Kwaliteit

Projectorganisatie

Onze goed opgeleide mensen zijn betrokken en leven zich in de specifieke situatie van elk project in. Een zorgvuldig samengesteld projectteam voert op basis van het projectkwaliteitsplan en onderliggend keuringsplan de werkzaamheden naar wens van de klant uit.

Certificaten

Wij werken op een kwalitatieve, veilige en milieuvriendelijke wijze conform ons NEN-EN-ISO9001 en  VCA** gecertificeerde zorgsysteem en ondersteund door FSC® en PEFC™ certificeringen en de CO2 Prestatieladder. Naar behoefte worden projecten getoetst aan de uitgangspunten van Woningborg, Bouwgarant en Stichting Klantgericht Bouwen. Als concerndeelnemer van Bewuste Bouwers ligt onze focus zowel op als buiten de bouwplaats. Wij zijn een onderneming die zich als een goede buur gedraagt! Klik hier voor een kopie van de certificaten.

Veiligheid

Van Norel Bouwgroep is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zal haar activiteiten veilig, milieuvriendelijk en in overeenstemming met wet- en regelgeving uitvoeren. Het projectspecifieke V&G plan is hiervoor de basis.

Opleidingen

Wij investeren in vakkundig werk en in het opleidingsniveau van onze medewerkers. Ook spelen wij adequaat in op de nieuwste ontwikkelingen in het bouwproces en geven diverse opleidingsinstellingen ruimte om hun leerlingen binnen onze onderneming in de praktijk te scholen. Een goede binding met haar medewerkers is één van de succesfactoren van de onderneming.

Materieeldienst

Van Norel Bouwgroep beschikt over een goed uitgeruste timmerwerkplaats en eigen materieeldienst waarmee wij flexibel en efficiënt inspringen op de behoefte uit de verschillende projecten.

Contact E-mail Twitter Facebook Linkedin

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.