Dag van de Bouw 2 juni Florin Epe

24-04-2018

 

 

 

Op zaterdag  2 juni kan iedereen een kijkje komen nemen bij  het in aanbouw zijnde appartementencomplex Florin aan de Prinses Julianalaan 2 in Epe. Het complex bestaat uit 2 villa's: villa B aan de Prinses Julianalaan met 11 appartementen en villa J aan de Hoofdstraat met 14 appartementen. Normaal gesproken is de toegang verboden, maar van 10.00 tot 16.00 uur is de bouwplaats open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw 2018. De toegang is gratis en er valt een hoop te zien voor jong en oud.

U kunt niet alleen de beide villa's bekijken, maar u krijgt  ook uitleg over de totstandkoming. Er worden geen werkzaamheden verricht, maar achter de bouw gaat een wereld aan vernieuwende producten en processen schuil waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.

De bij het project betrokken Eper bedrijven, Dijkstra Epe Installateurs, Kraanverhuurbedrijf Herms, Van Vemde Schilderwerken en Glasservice Van Essen, zijn samen met Van Norel Bouwgroep aanwezig bij de Dag van de Bouw om u over hun aandeel te vertellen. Ook hét opleidingsbedrijf voor de bouw, Bouwmensen uit Apeldoorn, zal vertegenwoordigd zijn. Speciaal voor kinderen bieden zij de mogelijkheid om vogelhuisjes te timmeren en dakpannen te leggen. Kortom, een uitgelezen kans om de bouwsector van dichtbij mee te maken.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek.

dag vd bouw nieuwsitem website.jpgdag vd bouw nieuwsitem website 2e.jpg

Contact E-mail Twitter Facebook Linkedin

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.