Bouworiëntatiedag leerlingen Hogeschool Windesheim

24-05-2017

In het kader van de bouworiëntatiedag dat werd georganiseerd door Bouwend Nederland Regio Oost, hebben op vrijdag 19 mei 17 leerlingen van Hogeschool Windesheim  een bezoekje gebracht aan het nieuwbouwproject 12 haven- en kadewoningen Frankhuis in Zwolle. 

 

Om de leerlingen nader kennis te laten maken met de bouwwereld, is er 's-ochtends een interactieve presentatie gegeven over diverse aspecten uit de bouw. Na een korte introductie zijn er een aantal BIM (3D) modellen van het project getoond en de verschillen ten opzichte van 2D tekeningen. Hierbij is ook een bouwkundig detail getoond waarin een fout zat en de leerlingen moesten aangeven wat er fout was en hoe dit op een juiste manier uitgevoerd moest worden  Vervolgens is er een korte rondleiding over de bouw geweest, waarin aandacht was voor de diverse details die ze eerder die ochtend in de BIM modellen hadden gezien. 

 

Al met al een geslaagde ochtend waarin de leerlingen weer wat wijzer geworden zijn over het reilen en zeilen in de bouw.

Contact E-mail Twitter Facebook Linkedin

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.